ASSEGURANCES

El seu assessor personal en assegurances sense cost addicional.

Correduría d'Assegurances

Contractem amb la majoria de companyies d’Assegurances del Mercat, oferint un ampli ventall de productes.

ASSESSORIA

Creació d'empreses i gestió professional per a societats i autònoms.

Complet Assessorament Integral

Oferim tot tipus d’assessorament a empreses i autònoms.

COMUNITATS

Tarifes adaptades per Comunitats, accés a serveis Online.

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Treballem per oferir el millor servei a Comunitats de veïns, tant en atenció directa i comptabilitat com a resolució d’incidències.

ADVOCATS

Equip d'advocats de dret mercantil, fiscal, civil, penal i administratiu.

SERVEI JURÍDIC

Proporcionem una defensa enfront dels riscos legals d’empreses, persones, famílies o comunitats. El seu cas és el nostre cas.

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Tarifes adaptades a tot tipus de Comunitats, accés a serveis Online i total transparència.

ASSESSORIA

Creació d’empreses i gestió de societats i autònoms.

ASSEGURANCES

El seu assessor personal en assegurances sense cost addicional. Consultoria i inspeccions de riscos.

VOL POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES?

QUI SOM?

Fundada el 1974 i constituïda com a Corredoria d’Assegurances en l’any 1984 convertint-se actualment en una empresa pionera i avançada al seu temps en l’assessorament a particulars i empreses en l’oferta integral d’Assegurances.

L’any 2005 es produeix una integració de serveis addicionals, incentivant la creació de dos departaments especials d’Administració de Finques i assessorament a empreses.

QUE FEM?

Assessorament complet en Assegurances mitjançant associacions empresarials com i2000 per abastar tot i en tot àmbit l’oferta d’Assegurances.

Complet control en l’oferta personalitzada en la gestió de l’empresa i autònoms, ofert a través dels nostres professionals qualificats en assessoria fiscal, comptable i laboral.

Administració de finques a comunitats en l’àmbit de Badalona, incorporant les noves tecnologies de control de gestió i accessibilitat.

ON TREBALLEM?

Actualment estem oferint la gamma professional de serveis per a empreses i particulars, buscant la innovació i el bon fer que procurem mantenir en tots els nostres serveis que oferim als nostres clients.

El nostre àmbit geogràfic comprèn la zona de Badalona, Barcelona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Adrià del Besòs. No obstant això, molts dels serveis podrien tenir una demarcació nacional més àmplia.

“Només una empresa especialitzada en assessorament integral i amb l’experiència en el sector pot donar-li la seguretat i la tranquil·litat que vostè necessita. És per això que la professionalitat d’un assessor és la figura més valorada per a empreses i particulars.”

Javier Campos • Mario Campos