Un any més, gràcies per confiar en nosaltres

Com cada any per aquestes dates, ens complau posar-nos en contacte amb vostè per felicitar-li el Nadal i desitjar-li un pròsper i millor any 2017, en el qual pugui veure compliments tots els seus bons desitjos.

També volem aprofitar l’ocasió per agrair-li la confiança que dia a dia diposita en nosaltres, i per això ens esforcem sempre a posar a la seva disposició el millor equip de professionals de les diferents àrees: assegurances, assessoria i administració de finques. També, com cada any, en aquest 2016 hem avançat en la qualitat i millora dels nostres serveis i productes que posem al seu abast, trovan sempre l’excel·lència que vostè mereix.

Com desitgem continuant millorant, li agraïm que ens ajudin amb suggeriments que creguin que poden millorar els serveis que donem als nostres clients. La nostra empresa sempre està a la seva disposició per ajudar-li i aconsellar-li en la seva presa de decisions, no deixi de consultar-nos.

L’equip de Campos Assessors ,

Feliç Nadal i pròsper any 2017

Per |2017-01-18T16:11:00+01:0021 desembre , 2016|General|Comentaris tancats a Un any més, gràcies per confiar en nosaltres

Comparte está noticia, elije el medio!

Sobre l'Autor:

Go to Top