Necessita una Assessoria propera i professional?

Només una empresa especialitzada en assessorament integral i amb experiència pot donar-li la seguretat i la tranquil·litat que vostè necessita. Per això la professionalitat d’un assessor és la figura més valorada per a empreses i particulars.

CONTACTI AMB NOSALTRES

INICIEM I GESTIONEM EL SEU PROJECTE DE NEGOCI AMB UN SERVEI A MIDA

Tant si és per crear el seu nou Negoci com si és per gestionar l’actual, nosaltres ens adaptem a les seves necessitats actuals oferint un servei millorat.

Últimes publicacions

Administració de finques

Administración de fincas en Badalona, por cercanía y profesionalidad, creemos que podemos darle seguridad y un valor añadido a su comunidad. Revise nuestros puntos fuertes.

Crea la seva empresa

Expliqui’ns la seva idea de negoci i projecte d’empresa i ens adaptarem la idea del seu negoci a la normativa i ens encarreguem de la seva alta, constitució i gestió. […]

En què podem ajudar-li?

  • Vol una Societat o ser autònom?
  • estimació directa o Mòduls?
  • Tinc alguna deducció?

Si no té clar la resposta a cap d’aquestes preguntes, compti amb nosaltres per resoldre-les. Li aconsellem que tingui una visita personal per a la creació i funcionament del seu negoci. Tot li resultarà més senzill si compta amb el nostre assessorament.
.

  • És difícil canviar d’assessoria?
  • Quan és el millor moment?
  • Hauré d’assumir algun cost?

No és gens complex canviar d’assessoria, únicament precisem del certificat digital, balanços comptables i últimes nòmines. A més, qualsevol moment és bo per canviar d’assessoria a Badalona i no hauria de representar-li cap problema ni tampoc cap cost afegit.

No s’enfronti davant l’Agència Tributària sense ningú, si no té els coneixements necessaris pot costar-li car. Compti amb nosaltres per assessorar-li i assistir-li.

Com a Assessoria a Badalona, al final podem arribar a estalviar-li molts diners i recordi que la Llei protegeix els seus drets enfront de l’administració, defensi els seus!

  • Quin tipus de contracte em convé per als meus treballadors?
  • Hi ha subvencions de les quals em pugui aprofitar?
  • Què puc fer si tinc una Inspecció de Treball?

Considerem que és molt important que compti amb un professional especialitzat en la gestió de les seves nòmines que pugui respondre a totes les seves preguntes i per estalviar-li problemes en la gestió laboral de la seva empresa.

En els nostres negocis tenim la necessitat d’envoltar-nos dels millors professionals en tots els entorns on necessitem aquest suport. El nostre objectiu és ser el professional que vostè busca per a l’èxit del seu negoci.
Javier Campos · Mario Campos, Campos Asesores