Necessita una Assessoria propera i professional?

Només una empresa especialitzada en assessorament integral i amb experiència pot donar-li la seguretat i la tranquil·litat que vostè necessita. Per això la professionalitat d’un assessor és la figura més valorada per a empreses i particulars.

CONTACTI AMB NOSALTRES

INICIEM I GESTIONEM EL SEU PROJECTE DE NEGOCI AMB UN SERVEI A MIDA

Tant si és per crear el seu nou Negoci com si és per gestionar l’actual, nosaltres ens adaptem a les seves necessitats actuals oferint un servei millorat.

Crear Empresa
Cambiar d’Assessoria

Últimes publicacions

Un any més, gràcies per confiar en nosaltres

Com cada any per aquestes dates, ens complau posar-nos en contacte amb vostè per felicitar-li el Nadal i desitjar-li un pròsper i millor any 2017, en el qual pugui veure compliments tots els seus [...]

Administració de finques

Administración de fincas en Badalona, por cercanía y profesionalidad, creemos que podemos darle seguridad y un valor añadido a su comunidad. Revise nuestros puntos fuertes.

Crea la seva empresa

Expliqui’ns la seva idea de negoci i projecte d’empresa i ens adaptarem la idea del seu negoci a la normativa i ens encarreguem de la seva alta, constitució i gestió. […]

En què podem ajudar-li?

  • Vol una Societat o ser autònom?
  • estimació directa o Mòduls?
  • Tinc alguna deducció?

Si no té clar la resposta a cap d’aquestes preguntes, compti amb nosaltres per resoldre-les. Li aconsellem que tingui una visita personal per a la creació i funcionament del seu negoci. Tot li resultarà més senzill si compta amb el nostre assessorament.
.

Sapiguer mes
  • És difícil canviar d’assessoria?
  • Quan és el millor moment?
  • Hauré d’assumir algun cost?

No és gens complex canviar d’assessoria, únicament precisem del certificat digital, balanços comptables i últimes nòmines. A més, qualsevol moment és bo per canviar d’assessoria a Badalona i no hauria de representar-li cap problema ni tampoc cap cost afegit.

sapiguer mes
No s’enfronti davant l’Agència Tributària sense ningú, si no té els coneixements necessaris pot costar-li car. Compti amb nosaltres per assessorar-li i assistir-li.

Com a Assessoria a Badalona, al final podem arribar a estalviar-li molts diners i recordi que la Llei protegeix els seus drets enfront de l’administració, defensi els seus!

  • Quin tipus de contracte em convé per als meus treballadors?
  • Hi ha subvencions de les quals em pugui aprofitar?
  • Què puc fer si tinc una Inspecció de Treball?

Considerem que és molt important que compti amb un professional especialitzat en la gestió de les seves nòmines que pugui respondre a totes les seves preguntes i per estalviar-li problemes en la gestió laboral de la seva empresa.

En els nostres negocis tenim la necessitat d’envoltar-nos dels millors professionals en tots els entorns on necessitem aquest suport. El nostre objectiu és ser el professional que vostè busca per a l’èxit del seu negoci.
Javier Campos · Mario Campos, Campos Asesores